i-fuld-gangPludselig fik jeg en prikkende fornemmelse i benet – meget stærk – lidt som gåsehud, men ikke det samme. Så uden varsel gik der en svag rystelse igennem kroppen på mig, som om jeg passerede igennem en usynlig barriere. Det var som om noget smældede og gav et sus. Det varede ikke mere end et sekund eller to. Så vågnede jeg op. Bogstaveligt!

Jeg så mig omkring. Alle lod til at gå hen ad vejen i søvne, som i en drøm. Min første tanke var: “Du godeste gud, vi har alle sovet. Jeg må være den første, der vågner op. Hvad sker der?

….

Det første, jeg lagde mærke til, var forandringen i min krop. Alt føltes perfekt. Jeg bøjede mine fingre. De forekom tyndere og stærkere, som om de havde været hævede og klodsede før. Det var det samme med resten af min krop. Mens jeg gik, følte jeg mig fuldstændig naturlig, rytmisk, smuk, perfekt – sådan som det skulle være, tænkte jeg! Jeg havde aldrig forestillet mig, at man kunne føle sig så perfekt. Jeg havde det som om, jeg fysisk kunne gøre lige, hvad jeg ville. Jeg kunne ikke komme over den vidunderlige følelse, og lod hænderne løbe op og ned ad armene, benene, brystkassen. Det var utroligt.

 

Der var ingen som helst tvivl om, at dette ikke var nogen almindelig tilstand. Jeg havde følt mig euforisk før, men dette tålte ingen sammenligning. Det var mere berusende end seksuel orgasme, en fornemmelse af at være høj hele tiden faktisk. Jeg kunne også føle min seksuelle energi som et kraftcenter. Det gav en pragtfuld fornemmelse af styrke.