Ross Jackson, dansk/canadisk økonom, forfatter og filantrop,  tager læseren på en svimlende og underholdende rejse til andre bevidsthedstilstande og til nogen af denne verdens mest spændende og højt åndeligt udviklede personer — Swami Muktananda, Babaji, Sai Baba, Jes Bertelsen, Eckhart Tolle,  Stanislov Grof og andre.

Med afsæt i en pludselig og uventet åndelig ”opvågning” i en indisk ashram, søger den rationelle forretningsmand på en forklaring på sin oplevelse og livets mening i et ”odysse”, der fører ham verden rundt.  Ross fortæller også hvordan hans spirituelle oplevelse inspirerede skabelsen af Gaia Trust fonden, der økonomisk har støttet den globale økosamfundsbevægelse og mange danske økologiske virksomheder, med midler tjent igennem hans banebrydende valutamodeller.

Bogen afleverer læseren på dørtærsklen til det måske mest spændende årti i nyere historie, idet den fortæller om en række kilder, der foridsiger at i perioden 2004-2012 åbnes et ”kosmisk vindue” af hidtil uset kvalitet, der giver menneskeheden muligheden at træde ind i en gylden tidsalder.

”På et tidspunkt i historien hvor dyb psykospirituel forvandling synes at være menneskehedens eneste håb om overlevelse, er Ross Jacksons Kali Yuga Odysséen en sand guldgrube af nyttig information for alle spirituelt søgende. Den beskriver med ekstraordinær klarhed og indsigtsfuldhed vejene og vildvejene, som de opleves af et intelligent medlem af den industrielle civilisation under en stormfuld indre rejse.”

— Stanislav Grof M.D. (forfatter til Den Kosmiske Leg og Fremtidens Psykologi)

Forord af Dr. Rashmi Mayur

Forlaget Hovedgaden