KALI_forsiden“Vi lever i en tidsalder med uhæmmet udnyttelse af natur og mennesker. Man opgiver næsten håbet. Efter at have læst Kali Yuga Odyssé: en åndelig rejse af Ross Jackson, fandt jeg håb igen. Nu forstår jeg den sande betydning af spiritualismen, som han opdagede under sin rejse i Indien. Det er en bemækelsesværdig bog for dem, der søger efter en mening med livet.”

– Dr. Garry Herbertson, Præsident, Earth Day International

“Kali Yuga Odyssé: en åndelig rejse – er en betydningsfuld bog for mennesker, der lever i vestens materialiserede og industrielle civilisation. Dens to budskaber bør nå ud til til alle – det enkle liv, og søgen efter åndelige værdier.”

– Dr. William Symes, tidligere præsident for Monsanto Foundation

“Dr. Ross Jacksons rejse til Indien er en umådelig stor oplevelse. Den øko-samfundsbevægelse, der blev stiftet af ham og hans hustru, er et sandt udtryk for den indiske spiritualitet. Alle indere burde læse Kali Yoga Odyssé: en åndelig rejse – for at opdage den genialitet i den indiske filosofi, som kan føre til personlig frelse.”

– Dr. Shantilal K. Somaiya, Chairman, Somaiya’s Education Trust, Mumbai

“Jeg forstår ikke, hvordan en forretningsmand kan nå sådanne høje bevidsthedsniveauer, men han kan, og det er det, som gør Ross så meget anderledes end alle andre forretningsmænd.”

– Dr. Rashmi Mayhur